Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Sos Bechamel cu bere
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Ingrediente: 2 ouă, 500 ml bere, făină, sare, piper.

Mod de preparare: Ouale se spala ,se desinfecteaza si se trec prin jet de apa rece, dupa care se sparg intr-un castron si se amesteca cu telul adaugand berea, faina, sarea si piperul continund amestecarea, adaugand faina pana obtinem o compozitie asemanatoare unei smantani mai groase.Observatii: Acest sos Bechamel se foloseste la impanarea gujoanelor de pui, vita sau porc, punem bere pentru a fragezi carnea.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.