Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Sos Robert

Timp de preparare: 15 min.

Ingrediente: 50 g unt, 2 cepe, 1 ceașcă zeamă concentrată de carne, 1 lingură sos de ciuperci, 1/2 pahar vin alb, 1 linguriță muștar

Mod de preparare: Într-o crăticioară, prăjim în unt o ceapă tocată mărunt. Când se rumenește, o răsturnăm pe sită, ca să se scurgă untul. Punem ceapa în crăticioară, adăugăm zeama de carne și lăsăm să scadă puțin.

Turnăm sosul de ciuperci și vi­nul, acoperim cu capacul, lăsăm să fiarbă și adăugăm muștarul.

Se servește la diferite feluri picante de carne sau de vânat.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.