Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Sos de cașcaval și hrean
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 ou, 1 lingura de faina, 30 g unt, 500 ml lapte, 100 g cascaval ras, sare dupa gust, nucsoara macinata.

Mod de preparare: Se bat faina si oul cu batatorul de spuma, se adauga lapte, unt si se fierb pe aburi amestecand incontinuu.
Se adauga jumatate din cascaval inainte de a-l lua de pe aburi, apoi se da la o parte si se amesteca cu restul de cascaval si condimente.
Se serveste cald.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.