Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Sos de smântână și cașcaval
Rețetă lacto-vegetariană

Timp de preparare: 5 min.

Complexitate: redusă

Porții: 6

Ingrediente: 8 linguri sos alb, 6 linguri smântână, 100 g cașcaval, 1 lingură unt.

Mod de preparare: În sosul alb, preparat fie cu apă, fie cu zeamă de carne, se adaugă la urmă cașcavalul ras și câte o lingură de smântână pentru fiecare persoană.
Se servește peste legume sau pește alb la cuptor.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.