Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Sos de urzici
Rețetă de post (vegetariană)

Ingrediente: 500 g urzici tinere, 3 cepe, 3-4 linguri de ulei, 2 linguri de făină de grîu, 3-4 linguri de smîntînă, sare.

Mod de preparare: Urzicile se aleg, se spală, se taie mărunt și se pun într-o cantitate nu prea mare cu apă sărată puțin. Când urzicile se inmoaie, se trec printr-o sită. Ceapa se taie mărunt și se prăjește, se adaugă în ea faină și se prăjeste, până când aceasta va avea culoarea crem. Amestecul se lasă să se răcească, apoi se toarnă oleacă de apă fiartă, se adaugă urzicile, se amestecă și se fierb înăbușit 5 minute, apoi se adaugă smântână, se lasă să ajungă la punctul de fierbere și se ia de pe foc. Se servește și fierbinte și rece.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.