Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Sos de usturoi (Aioli)
Rețetă tradițională din Franța
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 8 căței de usturoi, un gălbenuș, 250 ml untdelemn, o jumatate lămîie, sare.

Mod de preparare: Acest sos este, de fapt, o maioneză cu usturoi. Usturoiul se spală, se curăță, se pisează într-o piuliiță de lemn și se amestecă bine cu gălbenușul și sarea, se freacă amestecul cîteva minute și apoi se încorporează în el untdelemnul, ca pentru a prepara o maioneză normală. Se acrește cu zeama de lămîie și se subțiază cu două-trei lingurițe de apă clocotită.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.