Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Sos franțuzesc cu unt de sardele
Rețetă tradițională din Franța
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 125 g smîntînă, 1 lingură rasă făină, 2 gălbenușuri, 50 g unt de sardele, sare, piper, zeamă de lămîie.

Mod de preparare: Se pune pe foc într-o cratiță (pe abur) smîntîna împreună cu făina, gălbenușurile și untul de sardele (pregătit din 50 g unt amestecat cu o linguriță pastă de anșoa și un gălbenuș fiert trecut prin sită). Se bate totul pînă se îngroașă sosul, se adaugă sare, piper și zeamă de lămîie, după gust.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.