Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Sos roșu
Rețetă lacto-vegetariană

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: O lingura faina, 1 buc. morcov, 1 buc. radacina patrunjel, 1 buc. ceapa, o lingura bulion, 1 1/2 lingura unt sau untura.

Mod de preparare: O lingura de faina se rumeneste cu aceeasi cantitate de unt sau untura pina capata culoare cafenie. Se amesteca apoi cu bulion de rosii si se subtiaza cu 2 pahare supa de carne. Se adauga zarzavat si ceapa taiate si usor prajite si se fierbe la foc mic timp de 20-30 minute. Dupa aceea se da prin sita se sareaza si se adauga o bucatica de unt proaspat.
Se serveste cu chiftele, carne prajita.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.