Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Sos roșu franțuzesc
Rețetă tradițională din Franța
Rețetă de post (vegetariană)

Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 1 cană suc de roșii, 2 linguri suc de lămâie, 1 lingură boia dulce, 3-4 căței de usturoi, 1 lingură mărar tocat fin, 1 lingură făină, sare, piper, busuioc, tarhon.

Mod de preparare: Făina se amestecă cu 2-3 linguri de apă. Se adaugă apoi toate ingredientele, mai puțin mărarul, și se fierbe 2-3 min. la foc mic. La sfârșit, se adaugă mărarul tocat fin.

Se recomandă cu spaghete, diferite legume fierte, orez.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.