Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Sos scordolea
Rețetă de post (vegetariană)

Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 100 g miez de nuca, 150 g paine, 150 g ulei, otet, sare, piper, usturoi.

Mod de preparare: Miezul de nuca se trece prin razatoare, impreuna cu painea bine inmuiata in apa rece, se bate bine in piulita de metal pana se obtine o pasta fina si omogena, apoi se dilueaza cu picaturi de otet, mujdei de usturoi si ulei. Se amesteca toate bine, se potriveste de sare si piper. Sosul trebuie sa fie de consistenta unei maioneze tari.
Se consuma la diferite preparate de peste prajit, rasol si raci.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.