Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Sos tartar
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 2 gălbenușuri fierte tari, 1 linguriță de muștar, 100 ml untdelemn, 1 linguriță oțet sau zeamă de lămâie, 1 lingură arpagic tocat, 1 castravete mic în oțet, sare, piper.

Mod de preparare: Se zdrobesc ouăle cu furculița, se încorporează muștarul și se toarnă untdelemnul puțin câte puțin, amestecând continuu cu o lingură de lemn. Se adaugă oțetul, sarea și piperul, iar la sfârșit verdeața și castraveciorul, tăiate fin.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.