Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Sote de ficat cu măr copt

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porții: 2

Ingrediente: 300 g ficat de vită, 3-4 mere, 3 cepe, 75 g unt, 2 linguri făină, 1⁄2 l lapte, ulei, sare, piper.

Mod de preparare: Ficatul se ține în lapte rece cel puțin o oră. Se scurge apoi, se curăță de pielițe, se porționeaza în felii de un deget grosime. Se dau prin făină și se prăjesc în ulei, pe ambele părți. Atenție, ficatul se săreaza numai dupa ce s-a prăjit, altfel se întărește.
Cepele se curăță, se taie peștișori și se rumenesc în puțin unt. Merele se taie inele și se dau la cuptor, într-o tavă unsă cu unt.
Se servește acoperit cu ceapa prăjită și ornat cu rotocoale de măr copt.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.