Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Spaghete cu roșii (I)
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 catel de usturoi, 3 linguri ulei bun, 1/2 legatura busuioc, 1/2 legatura patrunjel verde, 500 g rosii tata caprei (mici si alungite), sare, piper, 400 g spaghete, 150 g mazare congelata, 150 g branza telemea.

Mod de preparare: Se incinge cuptorul la 225 grade C. Se curata usturoiul, se taie felioare si se amesteca cu uleiul si verdeturile tocate marunt.
Se spala rosiile, se scurg, se taie in doua sau in patru (in functie de marime) si se pun intr-o forma termorezistenta. Peste ele, se toarna amestecul de usturoi cu verdeata, se sareaza, se pipereaza si se calesc in cuptor circa 10 minute.
Spaghetele se fierb (al dente) in apa cu sare si, in ultimele doua minute de fierbere se introduce si mazarea congelata. Apoi se lasa sa se scurga, oprind 1/4 l din apa de fiert.
Telemeaua se zdrobeste si se amesteca cu apa fiarta ramasa. Compozitia de spaghete cu mazare se adauga la rosiile calite, deasupra se toarna sosul de branza si se amesteca toate foarte bine. Se mai gusta, eventual, de sare si piper.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.