Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Spaghete cu șofran și cabanos
Rețetă tradițională din Olanda

Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 300 g spaghete, 4 cîrnăciori afumați (cabanos), 1 cutie pulpă de roșii (250 g), 2 cepe tocate mărunt, 100 ml vin alb sec, 50 ml ulei de măsline, 1 priză șofran, sare, piper.

Mod de preparare: Rumeniți ceapa în 2 linguri de ulei, turnați peste ea vinul alb, adăugați roșiile și șofranul și gustați de sare și piper.
Fierbeți spaghetele al dente (8-10 minute) în 2 l de apă cu sare.
Tăiați cabanosul rondele și prăjiți-l ușor într-o lingură cu ulei de măsline. Acoperiți cu un capac și lăsați să fiarbă circa 5 minute.
Scurgeți spaghetele și răsturnați-le într-un castron încălzit în prealabil. Turnați peste ele sosul scăzut, așezați deasupra cabanosul și serviți imediat.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.