Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Spaghete de primăvară
Rețetă tradițională din Italia
Rețetă de post (vegetariană)

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 450 g spaghete, 4 linguri ulei de măsline, 450 g broccoli (sau mazăre), 2 dovlecei mici, 1 ardei gras galben, 1 ardei gras roșu, 1 cană ciuperci feliate, 2 căței de usturoi pisați, 4-5 roșii mici, 1/4 ceașcă busuioc mărunțit, 2 linguri pătrunjel verde tocat, 4-5 roșii mici, 1/2 ceașcă parmezan, sare, piper.

Mod de preparare: Se opăresc roșiile, se curăță de pieliță și de semințe. Se fierb pastele în apă cu sare și se lasă să se scurgă. Între timp, se încinge uleiul într-o tigaie mare, la foc potrivit. Se adaugă broccoli desfăcut în florete și se sotează 2 minute, amestecând des. Se adaugă dovleceii tăiați fâșii subțiri și se lasă tot 2 minute pe foc, amestecând. Se pun apoi ardeii tăiați julien și ciupercile feliate și se călesc și ele 2 minute. Se adaugă usturoiul, roșiile tăiate felii, sare după gust, se călesc împreună 1 minut, apoi se adaugă verdețurile și pastele scurse. Se amestecă bine toate ingredientele, se pun pe platoul de servit și se presară cu parmezan și piper proaspăt măcinat.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.