Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Spumă de ananas sau banane
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Ingrediente: 3 albusuri, 450 g zahar tos, 450 g ananas sau banane, o lingura zeama de lamiie sau rom, 2-3 picaturi culoare vegetala oranj (facultativ).

Mod de preparare: Bananele sau ananasul se curata de coaja si se cintaresc (150 g banane sau ananas si 150 g zahar tos pentru un albus); se presara cu jumatate din cantitatea de zahar si zeama de lamiie sau romul si spuma se bate in continuare, pina cind se intareste din nou.Apoi, se adauga fructele macerate cu zaharul si se bat cu telul sau cu mixerul, pina cind se intareste spuma (nu mai cade de pe tel, cind acesta se ridica).Spuma se pune in pahare cu sau fara picior si se serveste rece de la frigider, dupa dorinta, ornata cu frisca.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.