Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Spumă de ciocolată albă
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 500 g ciocolata alba, 400 ml frisca lichida, 10 albusuri de oua, 100 g zahar tos, bucatele de ciocolata alba, 2 linguri de fistic, alune sau nuci pisate.

Mod de preparare: Rupeti ciocolata in bucatele, puneti-o sa se topeasca in frisca lichida, pe foc mic, amestecand intruna cu furculita. Lasati sa se raceasca, apoi bateti albusurile spuma. Cand sunt aproape gata, adaugati zaharul (in ploaie). Amestecati delicat cele doua produse (ciocolata topita si albusurile), turnati compozitia in boluri si puneti-le la gheata cel putin 4 ore. Decorati deasupra cu bucatele mici de ciocolata (sau dati-o pe razatoarea mare) si cu fisticul pisat.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.