Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Stea de sparanghel

Timp de preparare: 50 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 8 felii de cotlet de porc, 500 g sparanghel, 1 ou, 100 g unt, 3 linguri de ulei, sare dupa gust, 1 lingura de zahar.

Mod de preparare: Sparanghelul curatat si lasat intreg se fierbe in apa putin sarata si indulcita si se strecoara. intre timp, se indeparteaza osul din feliile de carne, care se bat, se sareaza si se prajesc crocante, rumene in ulei. Se asaza pe un platou rotund, preincalzit, in forma de stea, intre ele se pun legaturi de sparanghel cu varfurile spre margine. Pe mijlocul stelei se asaza ochiul de ou, prajit in uleiul ramas si totul se stropeste cu unt fierbinte.
Se garniseste cu orez sau cu piure de cartofi.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.