Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Sturion cu brânză la cuptor
Rețetă tradițională din Rusia
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 1 kg sturion, 4 galbenușuri de ou, 1 cană de smântână, 1 lingură unt, 1/2 cană pesmet uscat și fin măcinat, 1 cană brânză frământată, 2 linguri ulei vegetal, 1/2 lămâie, 6-8 cartofi medii, 1 morcov, 1 rădăcină de pătrunjel, 1 frunză de dafin, sare, piper, verdeață.

Mod de preparare: Se fierbe carnea de sturion într-un vas alături de morcov, rădăcina de pătrunjel, frunzele de dafin, piper și sare timp de 15 minute. Se scoate din apa în care a fiert, se taie în felii, se sărează și se pune în frigider timp de 2 ore.

Gălbenușurile de la ouăle fierte tari se amestecă cu smântână și unt. Se pun feliile de sturion într-o tavă, se toarnă compoziția de gălbenușuri, smântână și unt, se presară cu pesmet, suc de lămâie, ulei vegetal. Se acoperă partea de sus cu brânză frământată. Se pune tava în cuptor la 180 de grade Celsius timp de 20 minute.

Se decorează cu lămâie și verdeață. Sturionul este servit cu cartofi prăjiți.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.