Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Sufleu de ciuperci (II)

Timp de preparare: 50 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 500 g ciuperci, 100 g unt, 300 g faina, 200 ml lapte, 6 oua, 3 linguri de pesmet, sare, piper macinat.
Pentru ungerea formei: untura.
Deasupra: 300 g unt sau smantana.

Mod de preparare: Ciupercile se calesc in 30 g unt. Faina se amesteca bine cu laptele si adaugand 20 g unt se fierbe un sos.
Se amesteca 50 g unt cu galbenusurile, se adauga sosul, ciupercile, albusul batut spuma si pesmetul. Se pune intr-o forma unsa si se fierbe pe aburi timp de o ora, in cuptor.
Se toarna pe un platou, se imparte pe farfurii si se stropeste cu untul amestecat cu smantana fierbinte.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.