Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Șuncă cu pate în aspic

Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 200-300 g sunca, pate de ficat, aspic, ou fiert, castraveti murati, ciuperci fierte.

Mod de preparare: Se taie sunca in felii frumoase, apoi se unge fiecare felie cu un strat subtire de pate de ficat, se face sul. Se pun feliile pe o farfurie una linga alta.
Se aseaza deasupra, dupa placere, felii de ou rascopt, de castraveti in otet sau de ciuperci fierte. Se imbraca totul cu putin aspic racorit.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.