Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Șuncă în bere (Bierschinken)
Rețetă tradițională din Germania

Timp de preparare: 2 h 30 min.

Complexitate: medie

Porții: 20

Ingrediente: 3-3,5 kg de pulpă de porc (o bucată), multă sare, usturoi, 4 linguri de muștar, 2 linguri miere, 3/4 l bere.

Mod de preparare: Se spală carnea și se pune multă sare pe ea.
Se face o marinată de sare și se pune carnea în ea. Se pune la rece pentru 3 săptămîni.
Între timp se întoarce.
Se usucă apoi carnea cu o cîrpă și se unge cu mujdei de usturoi.
Se pune carnea în cuptor (220°C, 2 ore) la copt.
Se amestecă muștarul și mierea și se unge carnea de mai multe ori, apoi se varsă berea peste ea.
După 2 ore, e carnea gata.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.