Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Șuncă umplută cu ciuperci

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 400 g ciuperci, 8 felii subtiri de sunca presata, 100 g unt, 1 lingura de pasta de rosii, 1 lingurita de ceapa rosie razuita, 200 ml smantana, 500 g cascaval ras, sare, piper macinat.

Mod de preparare: Ciupercile curatate se taie felii si se calesc in 50 g unt condimentat cu sare si piper.
Feliile de sunca se umplu cu aceasta umplutura si se ruleaza ca si clatitele.
Se asaza una langa alta pe o tava termorezistenta. in zeama ramasa de la ciuperci se adauga untul ramas, pasta de rosii, ceapa rosie, putina sare si se fierbe bine.
Se ia de pe foc, se adauga smantana, se toarna deasupra ruladelor de sunca si se presara cascaval ras.
Se da la cuptor pana se topeste cascavalul.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.