Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Supă cremă de spanac (I)
Rețetă lacto-vegetariană

Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 300 g spanac, o lingură rasă faina, 50 g unt, sare, piper, 2 l apă.

Mod de preparare: Se curăță spanacul, se spală foarte bine să nu rîmînă pămînt și se pune la fiert. După circa 10 minute, se scurge și se pasează.
Separat, se îngalbenește puțin făina în unt și se stinge cu zeama în care a fiert spanacul, turnată cîte puțin. Se amestecă cu piureul de spanac, se sărează, se piperează și se mai dă un clocot.
Se servește cu crutoane.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.