Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Supă cremă din varză de Bruxelles
Rețetă lacto-vegetariană

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1/2 kg varza de Bruxelles, 3-4 cepe, 1 lingura faina, 2 lingurite unt, sare, lapte.

Mod de preparare: Se alege varza tinara, proaspata si se curata de foile galbene. Se fierbe in apa clocotita varza cu ceapa. Se trece prin sita, se adauga zeama in care au fiert, laptele, faina si sarea. Se mai da un clocot si se serveste cu unt proaspat.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.