Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Supă de cartofi și morcovi (I)
Rețetă lacto-vegetariană

Timp de preparare: 2 h 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1/2 kg cartofi, 1/2 kg morcovi, 1 radacina de patrunjel, 2 cepe, 50 g unt, 50 g smintina, sare, piper, verdeata.

Mod de preparare: Se taie patratele mici cartofii, patrunjelul si morcovii curatati si spalati. Se inabusa in unt 15 minute, aestecind din cind in cind. Se adauga cepele intregi, 1,5 l apa cu sare si se fierbe 1,5-2 ore, la foc potrivit. Smintina, piperul si verdeata tocata marunt se pun in castron si se toarna supa deasupra lor.
Se serveste fierbinte.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.