Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Supă de ceapă cu cașcaval
Rețetă lacto-vegetariană

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 4-5 cepe albe, 1 linguriță boia, sare, piper, cașcaval ras, crutoane, 2 linguri făină albă, unt.

Mod de preparare: Ceapa se taie mărunt și se înăbușă în unt sau untură, până când devine aurie. Se adaugă două linguri de făină, apă, sare și piper.
Se toarnă supa fierbinte în farfuria cu crutoane și cașcaval ras.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.