Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Supă de ceapă cu sărățele
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porții: 3

Ingrediente: 6 cepe potrivite, 50 g unt, 800 ml concentrat de pui, 1 buchet asortat de verdeata (patrunjel, telina, cimbru), 15 ml otet de vin, 150 ml vin alb sec (optional), 150 g aluat fraged pentru saratele, 30 g parmezan ras, 1 ou.

Mod de preparare: Caliti ceapa in unt pana se rumeneste, adaugati concentratul, buchetul asortat, un praf de sare si piper. Fierbeti timp de 30 minute. Scoateti buchetul si adaugati otetul.
Bateti oul cu 1 lingura de lapte. Intindeti aluatul intr-o foaie de 3 mm, ungeti cu ou si rulati. Taiati felii si coaceti la cuptor 20 min., la foc potrivit.
Serviti supa fierbinte cu saratele.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.