Supă de chili verde
Rețetă tradițională din Mexic
Rețetă semi-vegetariană
Timp de preparare: 45 min.
Complexitate: redusă
Porții: 4
Ingrediente: 1 ceapă mare, 4-5 căței de usturoi, 2 rădăcini de țelină, 2-3 ardei chili verzi fierți, 2 linguri ulei de măsline, 1 cartof roșu tăiat felii, 1 cană roșii tăiate mărunt, 7 ceșcuțe supă de pui, sare, piper.
Mod de preparare: Tăiați mărunt ceapa, usturoiul și ardeii chili. Într-o tigaie, puneți 2 linguri de ulei de măsline, ceapa, usturoiul și țelina și le lăsați la călit. Amestecați mereu. Apoi adăugați ardeiul chili mărunțit, roșiile și cartoful roșu.
Apoi adăugați cele 7 ceșcuțe de supă de pui, sare și piper după gust și le lăsați la foc mic pentru încă 30 de minute.
|