Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Supă de coacăze roșii
Rețetă lacto-vegetariană

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 500 g coacaze rosii (strugurei), 20 g unt, 1 lingura de faina, 100 ml lapte, 100 ml caimac, sare, zahar.

Mod de preparare: Se curata coacazele si se pun la fiert intr-un litru de apa cateva minute.
Din unt, faina si lapte se prepara un sos bechamel, in care se adauga sare si zahar
Se toarna peste coacaze si se mai da un clocot.
Se serveste calda sau rece, cu caimac sau smantana.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.