Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Supă de dovlecei cu crutoane de cartofi
Rețetă lacto-vegetariană

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 1 ceapa, 1 catel de usturoi, 2 dovlecei (600 g), 30 g unt, sare, piper, 1/8 l vin alb, 3/4 l concentrat de legume (Knorr+apa), 400 g cartofi, 20 g unt topit, 2 linguri seminte de floarea-soarelui (curatate), 100 ml frisca nebatuta (sau smantana).

Mod de preparare: Se curata ceapa si usturoiul si se toaca marunt. Dovleceii curatati se taie cubulete. Se calesc toate in untul incins, se sareaza, se pipereaza, se adauga vinul si zeama de legume si se fierb incet circa 10 minute.
Cartofii se spala, se curata, se taie bucatele si se prajesc in unt 5-10 minute, pana ce devin crocanti. Se adauga semintele de floarea-soarelui, se lasa si ele sa se rumeneasca si se gusta de sare si piper.
Se toarna supa impreuna cu frisca nebatuta sau smantana in robotul de bucatarie, se mixeaza si se serveste cu crutoane de cartofi.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.