Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Supă de legume cu tăiței
Rețetă lacto-vegetariană

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 ceapa, 1 tulpina de praz, 2 morcovi, 1 tulpina de telina, 1 dovlecel, 1 catel de usturoi, 1 lingurita sare, 2-3 linguri ulei de masline, 1 pahar vin alb, 2-3 linguri pulpa de rosii, 3/4 l zeama concentrata de zarzavat (Knorr+apa), 1 lingurita oregano (uscat), 1 lingurita busuioc (uscat), 50 g taitei de supa, piper macinat, parmezan (cascaval) ras, 1/2 legatura codite de ceapa verde.

Mod de preparare: Se alege zarzavatul, se spala, se curata si se taie marunt (cubulete, rondele, etc.). Usturoiul se curata si se freaca cu sare ca o pasta.
Se incinge intr-o oala uleiul si se calesc legumele, pana ce devin sticloase. Se sting cu vin si se adauga rosiile. Se toarna peste ele zeama de zarzavat, se incorporeaza oregano si busuioc si se lasa sa fiarba - la foc mic - 10-15 minute.
Se introduc taiteii in supa si se mai fierb si ei 5-10 minute.
Se gusta supa de sare si piper, se adauga jumatate din parmezanul ras, se amesteca bine si inainte de-a o servi se presara restul de parmezan si coditele de ceapa verde taiate rondele.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.