Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Supă de miel cu tarhon

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 300 g carne de miel fără os, frunze de tarhon, oțet de tarhon, 2 morcovi, 100 ml smântână, 2 rădăcini de pătrunjel, 100 ml frișcă, 2 căței de usturoi, 1 ou, 1 ceapă roșie, 1 legătură pătrunjel verde, 1 lămâie, 1 chiflă, făină, ulei, piper alb măcinat.

Mod de preparare: Ceapa tocată se înăbușă în ulei, se adaugă carnea de miel tăiată cubulețe, morcovii, pătrunjelul și frunzele de tarhon tocate mărunt.

Se sărează, piperează, se călește puțin, se stinge cu zeamă de oase sau cu apă și se fierbe. Se amestecă smântână cu făina și se toarnă în supă, îngroșând-o.

Se condimentează cu oțet de tarhon, suc de lămâie și se fierbe. Se adaugă frișca, fără a se fierbe. Se menține caldă până la servire.

Se poate servi cu găluște de chiflă: chifla se taie cubulețe și se prăjește, frunzele de pătrunjel se toacă mărunt. Se leagă compoziția cu ou, se adaugă puțină apă, sare, piper măcinat, se amestecă bine, apoi se lasă deoparte.

Din compoziție se formează găluște și se fierb în apă sărată clocotită. După ce au fiert, se clătesc și se distribuie în bolurile de supă, apoi se toarnă supa caldă și se decorează cu felii de lămâie și pătrunjel verde tocat.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.