Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Supă de pasăre
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 2 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 3-4 kg carne de găină, 3-4 l apă, 1 ceapă, 1 morcov, 1/2 păstîrnac, pătrunjel, piper, 1 linguriță sare.

Mod de preparare: Pentru supă se alege o găină grasă și nu prea tînără. Găina, curățată și spălată, se așează într-o oală în care se toarnă 3-4 l apă, după mărimea găinii. Se așează la foc potrivit. Se continuă apoi pregătirea supei, procedînd întocmai ca și la supa de carne, cu deosebirea că la supa de găină se adaugă zarzavatul cînd pasărea a fiert pe jumătate. Cantitatea de zarzavat trebuie să fie mai mică decît la supa de vacă. Supa de pasăre se poate prepara și fără zarzavat, doar cu o ceapă, în acest mod păstrîndu-se gustul de pasăre mai pregnant.
La sfîrșit, se adaugă pătrunjelul.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.