Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Supă de roșii cu broccoli și cabanos

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 500 g rosii, 600 g broccoli, o ceapa rosie, 2 catei de usturoi, 4 linguri de untdelemn, 1,5 l apa fiarta cu Vegeta sau Delikat, 1/2 legatura patrunjel, sare, 350 g cabanos, piper macinat.

Mod de preparare: Se oparesc rosiile si se curata de pielita, taindu-li-se si capacelul, apoi se taie fiecare in bucati (8-10). Se curata broccoli, se spala si se desfac in buchetele (precum conopida). Se curata ceapa si usturoiul si se toaca marunt. Se calesc in ulei incins, pana ce devin transparente. Se adauga broccoli si se lasa sa se caleasca usor, apoi se toarna apa fiarta cu Vegeta sau Delikat si se lasa oala sa fiarba pe flacara mijlocie vreme de 5 minute. Se adauga rosiile si se mai lasa sa fiarba 5 minute. Intre timp, se spala patrunjelul si se toaca marunt. Se taie cabanosul in bucati de 1-2 cm, se prajeste usor, se scurge de grasime si se pune in supa fierbinte. Se gusta de sare, piper, se adauga patrunjelul tocat.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.