Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Supă de roșii cu cartofi
Rețetă lacto-vegetariană

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 800 g cartofi, 400 g morcovi, 400 g telina (tulpini), 4 linguri ulei de masline, sare, piper, 1 1/4 l zeama concentrata de legume (Knorr+apa), 1/2 l suc de rosii, 4 felii paine (toast), 40 g unt, 1 catel de usturoi, sos iute (Tabasco).

Mod de preparare: Se spala cartofii, se curata si se taie cubulete. Morcovii si telina, spalate si curatate, se taie marunt.
Se calesc toate legumele in uleiul incins, se sareaza, se pipereaza, se sting cu zeama de zarzavat si suc de rosii si se lasa sa fiarba incet circa 15 minute.
Painea taiata cubulete se prajeste in untul incins si cand s-a rumenit, se adauga usturoiul presat.
Se condimenteaza supa cu sare, piper si sos iute (Tabasco) si se serveste cu painea prajita.
In zilele calduroase, supa se poate manca si rece.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.