Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Supă de roșii cu găluște

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 litru suc de rosii, 2,5 l supa de oase, 100 g morcovi, 100 g ceapa, 50 ml ulei, 2 oua, 100 g gris, verdeata, sare.

Mod de preparare: Tocati marunt ceapa, caliti-o in ulei, dupa 5 minute adaugati morcovul ras, apoi stingeti cu supa de oase. Lasati sa clocoteasca incet 25-30 minute, dupa care adaugati sucul de rosii. Separat pregatiti galustele: combinati galbenusurile cu grisul, apoi adaugati albusurile batute spuma. Luati cite o lingurita din compozitie si puneti galustele in supa cind clocoteste. La sfirsit se adauga verdeata.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.