Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Supă de salată verde (II)
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 50 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4-5 bucati salata verde, loboda, stevie, spanac si orice alte verdeturi in total 250-300 g, 2-3 cepe, 2 litri apa sau zeama de zarzavat, 1-2 linguri unt sau orice grasime, 2 galbenusuri, 1 cescuta orez, sare.

Mod de preparare: Salata, ceapa si toate verdeturile se taie marunt si se inabusa toate la un loc 5 minute, apoi se stinge totul cu apa sau zeama de zarzavat sau chiar de carne. Se lasa sa fiarba 1/2 ora. Inainte de a se servi, se drege cu galbenusurile batute.
Se serveste cu cuburi de piine prajita.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.