Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Supă de țelină cu ridichi și măr
Rețetă lacto-vegetariană

Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 400 g țelină (rădăcină), 80 g unt, sare, piper, 1 legătură ridichi, 1 măr, 200 g frișcă bătută.

Mod de preparare: Se curăță țelina, se taie cubulețe și se dunstuiește puțin în untul încins (să fie rumen). Se stinge cu 600 ml apă, se fierbe încet - cu capac - circa 10 minute și se pasează, cu zeamă cu tot, se sărează și se piperează.
Ridichile spălate și zvîntate se taie feliuțe, iar mărul, curățat, se dă pe răzătoarea mare sau se taie fîșii.
Se pune piureul de țelină la fiert, amestecînd întruna, și, cînd dă în clocot, se ia de pe foc și se încorporează în el frișca bătută. Se garnisește supa cu feliile de ridichi și de măr și se servește imediat.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.