Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Supă franțuzească cu praz
Rețetă tradițională din Franța
Rețetă lacto-vegetariană

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porții: 2

Ingrediente: 2-3 fire praz, 2-3 linguri ulei, 2-3 cartofi, 1/2 l lapte, pătrunjel verde tocat, 100 g cașcaval.

Mod de preparare: Se curăță prazul, se spală, se taie mărunt, apoi se înăbușă în ulei 2-3 minute. Se stinge cu 1/2 l lapte. Se adaugă sare, cartofii cruzi, rași pe răzătoarea mică, laptele. Se fierb 10-15 minute, se pune verdeață tocată.
Se servește rece, cu cașcaval ras deasupra.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.