Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Supă pasată de roșii și cartofi
Rețetă de post (vegetariană)

Timp de preparare: 50 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 1 l supa de legume, 100 g cartofi, 250 g rosii, 1 buc. ceapa, patrunjel verde, hasmatuchi.

Mod de preparare: Cartofii curatati si taiati in cuburi se fierb in supa de legume impreuna cu ceapa taiata marunt. Rosiile curatate de coaja si taiate in bucati se fierb separat. Dupa ce au fiert, se amesteca si se paseaza. Se adauga hasmatuchi tocat fin. Se poate prepara si din suc de rosii conservat.
Se poate servi cu brinza rasa (parmezan).





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.