Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Supă țărănească cu roșii și cartofi
Rețetă lacto-vegetariană

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 3 linguri unt, 1 1/2 pahar lapte, 600 g cartofi, 300 g rosii, 2 cepe.

Mod de preparare: Se prajeste ceapa taiata marunt. Cind s-a rumenit se adauga rosiile curatate si taiate marunt. Se continua prajitul, adaugindu-se 1 lingura de faina si o lingurita de boia de ardei. Se stinge totul cu 3 litri de apa fierbinte. Cind supa a inceput sa fiarba, se adauga cartofii taiati in cuburi mici (sau fidea), se lasa sa mai dea un clocot si se adauga 1 œ pahar lapte fierbinte. Se fierbe pina cind sint gata cartofii si se gusta de sare Se serveste presarat cu patrunjel verde tocat.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.