Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Tăiței cu legume (II)
Rețetă de post (vegetariană)

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 200 g mazăre congelată, 200 g porumb din conservă, 200 g morcovi, 5 linguri ulei, 1/4 l supă de legume (instant), 2 cepe, 500 g tăiței de casă (fără ou), sare, piper.

Mod de preparare: Din coca de tăiței se modelează peștișori care se lasă să se usuce. Se decongelează mazărea. Morcovul se curăță, se spală și se taie în rondele. Se încinge 1 lingură de ulei într-o tigaie adâncă, se adaugă mazărea, boabele de porumb (scurse din conservă) și morcovul și se călesc împreună. Se toarnă supa și se fierb legumele până mai scade zeama; se strecoară legumele și se lasă să se răcească. Ceapa curățată și tăiată mărunt se călește separat, în restul de ulei încins. Se adaugă tăiețeii, se întorc des și se lasă să prindă ușor culoare. Se pun și legumele și se încălzesc puțin pe foc.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.