Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Tăiței cu șuncă (II)

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 150 g tăiței, sare, 6 bulbi de praz, 1 cățel de usturoi, 1 lingură ulei de măsline, 2 linguri oțet, piper măcinat mai mare, 1/2 linguriță cimbru uscat, 200 ml smîntînă, 50 g șuncă sau jambon, 2 linguri capere, 10 g unt.

Mod de preparare: Se fierb tăițeii al dente în apă cu sare.
Se spală bulbii de praz și se taie bucăți. Se curăță usturoiul.
Se încinge uleiul într-o tigaie de teflon și se călește prazul circa 2 minute, amestecînd întruna. Se adaugă usturoiul presat, se sting cu oțet și se lasă puțin să fiarbă. Se sărează, se piperează, se încorporează cimbrul și se mai fierb încă aproximativ 3 minute.
Se taie șunca fîșii late și se introduce în sosul de praz și usturoi, împreună cu caperele și cu untul. Se condimentează și se amestecă cu tăițeii fierți și scurși.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.