Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Talmeș-balmeș cu ouă

Timp de preparare: 10 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 8 oua fierte tari, 1 legatura ridichi, 2-3 legaturi ceapa verde (coditele), 25 g salata verde, 150 g sunca de Praga, 1 borcanel de capere, 200 g smantana, sare, piper, boia dulce.

Mod de preparare: Se curata ouale si se taie marunt. Ridichile se toaca, coditele de ceapa verde se taie rondele, salata - fasii subtiri, iar sunca de Praga- cubulete. Se amesteca toate ingredientele astfel pregatite cu caperele si smantana, se condimenteaza si se servesc cu paine neagra.
Sunca si caperele se pot inlocui cu 100 g de scrumbie (file) si un mar mic, taiat cubulete.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.