Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Tartă cu mere (III)
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 50 min.

Complexitate: redusă

Porții: 8

Ingrediente: 8 mere frumoase, 100 g unt, 150 g zahar, 250 g aluat de foetaj, 50 g faina.

Mod de preparare: Incingeti cuptorul la 210 grade C; curatati merele, taiati-le in patru, indepartati semintele si partea lemnoasa si taiati din nou fiecare sfert in doua.
Puneti untul sa se topeasca intr-o forma termorezistenta sau o tigaie (care sa incapa in cuptor), presarati peste el zaharul si lasati-l pe foc sa se caramelizeze.
Asezati deasupra bucatile de mar (cu partea bombata in jos) si lasati-le sa mijoteze 20-25 de minute, la foc mic, clatinand forma din cand in cand. Intindeti aluatul pe planseta infainata, intepati-l din loc in loc cu o furculita si acoperiti cu el merele, indoindu-l pe margini spre interior.
Bagati tarta la cuptor, dupa 15 minute reduceti temperatura la 170 grade C si lasati-o sa se coaca inca 20 de minute. Rasturnati-o pe un platou si serviti-o, calduta, cu frisca.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.