Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Tartine cu friptură de vită

Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 fripturi de vita a cate 200 g fiecare (cotlet), 2 linguri ulei de masline, 2 rosii, taiate felii, 1 lingura mustar de Dijon, 100 g sunca de Praga taiata felii, 3 linguri maioneza, 4 felii groase de paine alba, 30 g untisor.

Mod de preparare: Incinge, la foc mare, gratarul din fonta pentru friptura sau o tigaie neadeziva.
Unge cotletele cu ulei si presara-le cu sare si piper negru proaspat macinat. Pune carnea pe gratar si prajeste-o timp de 2 minute pe fiecare parte, daca vrei sa obtii o friptura in sange. Las-o sa mai stea 2 minute si apoi tai-o fasii. Intre timp, prajeste rosiile timp de 1 minut in vasul in care ai fript carnea. Stinge focul si da rosiile deoparte.
Intr-un bol mic, amesteca mustarul cu maioneza. Unge feliile de paine cu acest amestec. Asaza pe fiecare felie de paine cateva frunze de untisor, apoi fasii de friptura si felii de rosii. Serveste imediat.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.