Tartine cu piure de avocado și costiță rumenită
Timp de preparare: 15 min.
Complexitate: redusă
Ingrediente: 4 felii de costita afumata, 4 felii groase de bagheta, 1 avocado, 1 catel de usturoi, citeva picaturi de sos Tabasco, 1 lingura suc de lamiie, sare, piper negru, rosii semideshidratate.
Mod de preparare: Prajiti, la gratar sau in tigaie, 4 felii de costita afumata, pana ce devin crocante. Prajiti si 4 felii groase de bagheta.
Intre timp, taiati in doua un fruct de avocado si scoateti-i samburele. Scoateti pulpa cu o lingurita si amestecati-o cu 1 catel de usturoi zdrobit, cateva picaturi de sos Tabasco, 1 lingura suc de lamaie; adaugati sare si mult piper negru, proaspat macinat. Zdrobiti si amestecati pentru a se omogeniza, iar dupa aceea puneti pe paine. Asezati costita deasupra si serviti cu cateva rosii semideshidratate.
|