Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Țelină cu ciuperci și măsline
Rețetă de post (vegetariană)

Timp de preparare: 35 min.

Complexitate: redusă

Porții: 6

Ingrediente: 1 kg țelină tăiată cuburi, 1 ceapă tăiată mărunt, 200 g măsline fără sîmburi, 200 g ciuperci tăiate felii, 1 lingură făină, 1 ceașcă de vin, 150 ml suc de roșii, 1/2 lămîie, 1 linguriță zahăr, 1 foaie de dafin, sare, piper.

Mod de preparare: Țelina se prăjește în puțin ulei, se adaugă ceapa, măslinele, ciupercile și se înăbușă timp de 8-10 minute. Se adaugă făina dizolvată în apă, sucul de roșii, zahărul și condimentele. Se fierbe aproximativ 20 min. la foc mic, apoi se adaugă vinul, după care se mai dă un clocot. Se servește rece sau cald cu lămâie.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.