Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Terină de șalău cu surimi
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 500 g șalău file, 150 g surimi, 150 ml frișcă lichidă, 100 g brânză de vacă, 1 lămâie, 10 g sare, 5 g piper alb, 150 g aspic diluat.

Mod de preparare: Șalăul filetat se spală, surimi se decongelează și se spală. Șalăul se fierbe, după care se lasă la rece. Surimi se dă într-un clocot și se pun în apă rece. Șalăul se mărunțește, se introduce la cutter, se adaugă puțină frișcă lichidă și puțină brânză de vaci, sare, piper și zeama de lămâie, la sfârșit se adaugă aspicul dizolvat. Se așează într-o formă dorită, decorând cu surimi și se lasă la rece.

Se servește rece.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.